Az ázsiai kultúrák, népek, országok magazinja a Civilradio.net-en

Orient Expressz

Orient Expressz 206: Miért fontos a gasztrodiplomácia? - Tóth Ági

2024. április 16. - Orient Expressz

Miért nehéz magyar ételeket főzni Törökországban? Hogy töltik a törökök a szabadidejüket? Milyen rejtett kincsei vannak Törökországnak? 

Feliratkozás: Acast | Blubrry | Google Podcasts | iTunes | Player.fm | Podbean | Soundcloud | Spotify | Stitcher | RSS | YouTube

Mai adásunkban egy visszatérő vendéget köszönthetünk, ugyanis Tóth Ági, a Nar Gourmet márka alapítója és gasztroblogger már mesélt nekünk 2021-ben a török konyha iránti szeretetéről, illetve törekvéséről, hogy gasztronómiai rendezvényein és kurzusain keresztül megismertesse a török vagy még pontosabban az anatóliai konyhát a magyarokkal. Ági nemrégiben egy évet töltött az Isztambuli Magyar Kulturális Központ programszervezőjeként, ahol a magyar konyha népszerűsítésével, illetve a magyar-török gasztrokapcsolatok fejlesztésével foglalkozott. Ebben az epizódban legfrissebb törökországi élményeiről és a gasztrodiplomácia lehetőségeiről beszélgettünk.
Ági és a Nar Gourmet megtalálható a Facebookon a www.facebook.com/nargourmet.hu oldalon, illetve a www.nargourmet.hu weblapon.
tothagi_soundcloudicon.png
Riporter: Szivák Júlia
Elhangzott a Civilrádió.Neten 2024. április 16-án.
 
Az adásban elhangzott zeneszámok:
The Bamboo Radicals: Széles szájú kiskutyád – www.youtube.com/watch?v=bSWd69XWsTI
Nasip Kismet: Büklüm Büklüm - https://www.youtube.com/watch?v=c9iN0BbfUiE

A bejegyzés trackback címe:

https://expresszorient.blog.hu/api/trackback/id/tr9118382301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása