Miért nehéz magyar ételeket főzni Törökországban? Hogy töltik a törökök a szabadidejüket? Milyen rejtett kincsei vannak Törökországnak?
Feliratkozás: Acast | Blubrry | Google Podcasts | iTunes | Player.fm | Podbean | Soundcloud | Spotify | Stitcher | RSS | YouTube
Mai adásunkban egy visszatérő vendéget köszönthetünk, ugyanis Tóth Ági, a Nar Gourmet márka alapítója és gasztroblogger már mesélt nekünk 2021-ben a török konyha iránti szeretetéről, illetve törekvéséről, hogy gasztronómiai rendezvényein és kurzusain keresztül megismertesse a török vagy még pontosabban az anatóliai konyhát a magyarokkal. Ági nemrégiben egy évet töltött az Isztambuli Magyar Kulturális Központ programszervezőjeként, ahol a magyar konyha népszerűsítésével, illetve a magyar-török gasztrokapcsolatok fejlesztésével foglalkozott. Ebben az epizódban legfrissebb törökországi élményeiről és a gasztrodiplomácia lehetőségeiről beszélgettünk.
Ági és a Nar Gourmet megtalálható a Facebookon a www.facebook.com/nargourmet.hu oldalon, illetve a www.nargourmet.hu weblapon.

Riporter: Szivák Júlia
Elhangzott a Civilrádió.Neten 2024. április 16-án.
Az adásban elhangzott zeneszámok:
The Bamboo Radicals: Széles szájú kiskutyád – www.youtube.com/watch?v= bSWd69XWsTI
The Bamboo Radicals: Széles szájú kiskutyád – www.youtube.com/watch?v=
Nasip Kismet: Büklüm Büklüm - https://www.youtube.com/ watch?v=c9iN0BbfUiE