Az ázsiai kultúrák, népek, országok magazinja a Civilradio.net-en

Orient Expressz

Orient Expressz #1: Merre tart Kína? - Kusai Sándor

2018. szeptember 20. - Orient Expressz

Miből lesz a diplomata? Mi történt Kínában az elmúlt negyven évben? Mit jelent a „kínai színezetű szocializmus” új korszaka? Lesz-e Kína 2050-re „gazdag, demokratikus, civilizált, harmonikus, gyönyörű modern szocialista nagyhatalom”, ahogy Xi Jinping államelnök-pártfőtitkár ígérte a legutóbbi pártkongresszuson? S milyen hatással lesznek a kínai fejlemények a külvilágra?

Az Orient Expressz első adásának vendége Kusai Sándor Kína-kutató, közgazdász, nemzetközi kapcsolatok szakértő, Magyarország volt pekingi nagykövete, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Kelet-Ázsia tanulmányok mesterszakának oktatója.

A riporterek Salát Gergely és Szilágyi Zsolt.

Elhangzott a Civil Rádióban 2018. szeptember 4-én.

Feliratkozás: Acast | Blubrry | Google PodcastsPlayer.fm | PodbeanSoundcloud | StitcherRSS

Orient Expressz, az ázsiai kultúrák, népek, országok magazinja a Civil Rádióban. Adás: keddenként 20:00–21:00 között, ismétlés szombaton 17:00-kor. (Fogható Budapesten és környékén az FM 98.00-on, illetve az interneten a rádió honlapján.) A korábbi epizódok meghallgathatók a Soundcloudon, illetve a fent felsorolt podcast alkalmazásokban.

A bejegyzés trackback címe:

https://expresszorient.blog.hu/api/trackback/id/tr7614251125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása